Study guides

Q: How many nickels are in 435 cents?

Write your answer...

Submit

Related questions

7 nickels are in 35 cents.

25 cents * (1 nickel / 5 cents) = 5 nickels

If you mean in 30 cents, there are 6 nickels (30 cents / 5 cents = 6) If you mean 30 dollars, the answer is 600 nickels (3000 cents / 5 cents)

A nickel is 5 cents. $2.75 is 275 cents. 275 / 5 = 55 nickels.

A nickel is 5 cents so $1 = 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then $40 = 40*20 = 800 nickels.

One dollar is 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then 1000 dollars is 1000 * 20 = 20,000 nickels.

18 nickels.

185 nickels.

9 ways 2 dimes and 3 cents 1 dime and 2 nickels and 3 cents 1 dime and 1 nickel and 8 cents 1 dime and 13 cents 4 nickels and 3 cents 3 nickels and 8 cents 2 nickels and 13 cents 1 nickel and 18 cents 23 cents

20 nickels make a dollar.

5 of them.

A nickel is 5 cents so 45 nickels is 45*5 cents = 225 cents or $2.25!

Jada buys a doll for 60c if she uses al nickels how many nickels will she use

A nickel is 5 cents and a half dollar is 50 cents, so 10 nickels make a half dollar.

15 nickels 75 / 5 = 15 nickels

5 nickels is a quarter. 15 nickels is 75 cents. Four more nickels makes it to 95 cents, for a total of 19 nickels. That makes sense, because 20 nickels would be a dollar, and you are only one nickel short of that.

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents

A nickel is worth 5 cents. A dollar is worth 100 cents. 100/5=20. Twenty nickels make up a dollar.Twenty nickels make a dollar.20

40 nickels make $2. A nickel is 5 cents and a dollar is 100 cents so there are 20 ( = 100/5 ) nickels in each dollar.

18

2

11 of them.

10

75/5 = 15

A nickel is worth 5 cents. If by "20" you mean 20 cents, you need 20 / 5 = 4 nickels. If you mean 20 dollars, a dollar is 100 cents so $20 = 2000 cents, and you'd need 2000 / 5 = 400 nickels.

People also asked